5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Tuesday, September 27, 2011

Oren a.k.a Mokhzani

hi kawan- kawan..
hari ni saya karikaturkan seorang kartunis yang sangat berbakat iaitu..
OREN
 saya sendiri memang minat tengok dan baca komik yang dihasilkan ..
memang best la..
oren ni juga senior saya waktu sekolah menengah dulu..
haha..kelakar juga macam mana saya boleh kenal oren ni.
dulu saya tinggal di asrama, so satu hari ni pergi la melepak bilik junior,
tibe2 saya terpandang satu sketch kartun diatas tilam...
haha..atas tilam bukan atas kertas, ok..
so, sy memng kagum dengan bakat dan skill lukisan oren.
maybe lukisan ni tinggalan lukisan semasa oren tinggal di asrama dulu.
so,sejak hari tu la saya tahu ada seorang pelukis/kartunis yang sangat berbakat di sekolah saya..





nak tempah karikatur ?

Saturday, September 17, 2011

GEMBIRA KAN HATI ANDA DENGAN KARIKATUR...

SELAMAT HARI RAYA ! 
Kita still dalam mood RAYA RAYA RAYA...
RAYA mestilah happy, bukan?
nak tambah gembira lagi apa kata tempah KARIKATUR dari 5185 STUDIO ....

HAHAHA... ayat penarik ni...huhu