5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Sunday, April 10, 2011

SAYA KARIKATUR KAN....Yuyu Zulaikha kupukupu kecik

ASSALAMUALAIKUM WBT...
hari ini saya karikatur kan YUYU ZULAIKHA mealaui blog nya
http://kupukupukecik.blogspot.com/
siapa bloger yang x kenal yuyu kan ?
dengan follower lebih daripada 5 ribu orang, kira famous la 2..
mmmm...saya nak cerita sket pasal karikatur yuyu ni,
agak senang sedikit la nak buat karikatur yuyu sebab apa : ?
yuyu punya karektor yang menonjol ...
dalam proses karikatur ni,si pelukis akan cari  karektor dan sifat yang menonjol 
pada subjek itu.
contoh karektor@sifat yg menonjol pada yuyu yg sy nampak adalah :
-mata yg bulat
-bulu mata yg tebal
-cara pakai tudung/shawl + aksesori
-tubuh badan yg comel2 ..:)
mmm..kalau yuyu tengok entry ni,sila lah komen..:)
TQ...

APA KATA YUYU ZULAIKHA tentang lukisan nih..
JOM ke link ini..
http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/3-lukisan-dari-blogger-blogger-hebakk.html


13 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahahah... choooomel nya yuyu! suka sukaaa! nak tepek kat entry laa cenggini! mekasihh awakkkkkkk

<3 terharu sampai kesat hingus!

FIRDAUS HUSAIN said...

huhu...yuyu suka,sy pon gembira...:)
sama-sama yuyu..

fittiariri said...

cantekkk!!!

FIRDAUS HUSAIN said...

:)

('',)kapie_art'sLover('',) said...

COMEL GILAA..! HAHAHAHA

Ella n The Boyz.. said...

comeynya gambar yuyu. nak jga. hehe

Ella n The Boyz.. said...

comeynya gambar yuyu. nk jga. hehe

Anis Adila Aris said...

waa..sangat berbakat..
nak jugak boleh tapi saya xde la popular cam cik yuyu...hehe :)

Akmal Ezzah Alias said...

waaa comey la!!!!!

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
sangat cantik karikatur itu...mmg berbakatlah!

shalyza said...

santek gile..

♥ bella nabila ♥ said...

nanak jugak...=)

FIRDAUS HUSAIN said...

terima kasih semua....:)
korang pon berbakat jugak...:)
bakat ber blog kan..? hehe..