5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Friday, March 25, 2011

SAYA KARIKATUR KAN ....MARIA ELENA..PELIKS

hye assalamualaikum..thx pd yg sudi jenguk ke blog sy yg x seberapa ni..
td sy baru sahaja jenguk ke blog peliks.blogspot.com.
so,ni lah orang nya, Maria Elena..
mmm...sy suka the way she delivered 
kawan-kawan sy cakap dia sedikit jengkel..
huhu..ape pun penyampaian nya sy faham dan of course sy suke..
dan yg terbaru ini yg dia dapat :

Nuffnang Featured Blogger for the month of March 2011

best kan? 




6 comments:

Cik Michiko said...

wah . . CANTIK nye. . . ;) kalo buat muke sy e pulak ok tak . . hehehe . . :)

FIRDAUS HUSAIN said...

TQ...sy lukis ikut gerak hati...kalu permintaan itu byk yg berbayar...tp,tgk la nanti gerak hati sy nk lukis cik michiko nanti pulak...:)

CWL wanie LovelA said...

saya nak juga boleh x?

FIRDAUS HUSAIN said...

wanie: wanie nak? kene la order.hehe :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh cantekkk sejibik sama.. =) good job!

FIRDAUS HUSAIN said...

sebijik sama? ..:)