5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Saturday, July 9, 2011

TEPAHAN DARIPADA SEORANG KAWAN...


kawan saya tempah karikatur untuk dihadiahkan kepada seorang
kawan pada hari perkahwinan nya..

''abe,mintak lukis karikatur boleh?''
''ok,boleh jer,send pic kat email aku ''

''ok abe,nanti aku send pic kat email ko yep..nanti aku belanja ko chicken chop,
aku tahu satu tempat ni terbaik punya..aku tak suka bayar dengan duit,so aku belanja ko,ok tak?''

''aku ok jer :)''

ni antara perbualan kami..so,aku tengah tggu chicken chop ni.da lama xmakan chicken chop.walaupun
dulu aku penah jual chicken chop.(stall je pon)..haha...
nota kaki:
kawan-kawan di uitm dulu panggil aku 'ABE'..





3 comments:

Pyka Rahmat said...

hebak hebak hebak.

Pyka Rahmat said...

hebak hebak hebak.

FIRDAUS HUSAIN said...

gapo hok hebak nyo?