5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Monday, June 6, 2011

DAIM - JUVANA

Salam readers,followers dan pengunjung sekalian..
jap lagi tepat pukul 9pm rancangan yang sentiasa aku nanti-nanti setiap minggu akan muncul..yehuuu
seperti yg dijanjikan pada last week aku nak lukis karikatur watak dalam JUVANA ni..
so, this week saya karikatur kan Daim..
apa la pulak nasib Daim pada episod kali ini...huhu..
jom kita tengok sama-sama....


6 comments:

miss ryrinn _ angin said...

hahah . adess . daim daim ... ensem sungguh

FIRDAUS HUSAIN said...

hensem n berbakat sungguh !!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pas ni bole laaa lukiskan patik 1...

FIRDAUS HUSAIN said...

AFA:
haha..nati kalau tergerak hati :)

~NajiLaA~ said...

dulu i pnah berangan nk involve in arts.nk lukis2 something yg abstract.n yes,impian tercapai dri segi nk involve in arts.tp dlm bidang lain.bkn dlm bidang melukis.i involve in performing arts.hee.. :D ok la..arts jugak.n i love wat i do as my part time job.if ade kwn2 nk kawen,nk dancer ke band ke,roger i yea.. :)

FIRDAUS HUSAIN said...

art is fun..
so sekarang u melukis x?
ok...:)