5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Saturday, June 11, 2011

KARIKATUR DI ATAS CANDY BUFFET ?

Salam readers, followers dan pengunjung sekalian..
korang tau tak CANDY BUFFET?
haha...sy mula nya agak blur jugak apa bende la CANDY BUFFET ni..
saya tahu CANDY BUFFET ni pun melalui seorang pelanggan yang menempah karikatur 
untuk hari perkahwinan nya nanti..

Last week saya jumpa Ela untuk bagi lukisan karikatur yg sudah siap di Kota Damansara,
saiz karikatur yang agak besar la,saiz A1..

 so dalam borak-borak tu,saya tanya la nak buat apa lukisan karikatur besar giler ni?

 ''Owh...ni la yg I nak bagtau u ni..actually I akan letakkan lukisan u ni diatas meja CANDY BUFFET 
on my wedding day''

mmmm...CANDY BUFFET ?  apa tu?

So Ela pun terang la kat saya sambil tunjukkan gambar dalam iphone nya ...
Ela juga sebenarnya menyediakan khidmat untuk CANDY BUFFET ni..
korang kalau nak tengok boleh ke 


ini la Ela di samping set candy buffet...


ini antara hidangan yang telah dibuat sebelum ini..









 antara design set meja candy buffet..

baru saya ingat,wedding Ela malam ni..huhu
nak tengok bola ( final FA ) or pergi wedding Ela ?
kalau pergi wedding Ela boleh tengok CANDY BULLET Ela
disamping karikatur yang saya buat tu..





2 comments:

Mawar Berduri said...

pergi wedding dapat mkn free..

FIRDAUS HUSAIN said...

huhu...kecewa pemain kelantan main sambil lewa...:(