5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Tuesday, February 7, 2012

BERKARIKARTUR DI MAJLIS HARI JADI

Assalamualikum dan salam sejahtera kepada semua..
sudah lama saya tak update blog ni, mungkin tak ada cerita yang best macam blogger lain
diceritakan..haha :)

pada 5 februari yang lepas ( ahad ) saya di jemput untuk melukis karikatur di majlis hari jadi adik damia,
ini adalah pertama kali saya melukis di majlis hari jadi yang memang meriah dengan abang-abang,adik-adik,
kakak-kakak dan makcik-makcik yang best semua ....

di bawah ni saya sertakan serba sedikit gambaran di majlis hari jadi itu, tp birthday girl tak buat pun karikatur
atas sebab mood tak elok ( damia nangis-nangis, ye la budak baru 2 tahun )



















2 comments:

Nurul Iman Rosman said...

yang Atun tu sekali tengok dah macam Farah Fauzana pulak. hehe ;)

FIRDAUS HUSAIN said...

atun tu dia malu...senyap je..bila tanya die geleng2 dan angguk2 jer...huhu