5185 studio Followers

ANDY WAHLOL SUDAH ''LIKE'' ANDA BILA LAGI?

Saturday, April 30, 2011

Contest | Gambar Desktop Lappy!

ASSALAMUALAIKUM....

terlebih dahulu nak ucap terima kasih pada bro EB sebab invite saya join contest ni. 
contest ni di anjurkan oleh Cik Gugu.
so,sesiapa nak join contest ni boleh klik pada header blog Cik Gugu di bawah ni.
sempoi jer kan contest ni....jom kita join..






ini la wallpaper desktop lappy saya yang di pertaruh kan...
sebenarnya baru 3 hari lepas saya letak wallpaper Domo nih...
kenapa saya guna wallpaper nih?
cer citer...cer citer....
nk citer ler ni....
citer saya kat bawah wallpaper nih..



kenapa saya letak wallpaper Domo ni?

wallpaper ni baru 3 hari lepas saya guna, sebelum ni saya biasa nya letak gambar karikatur atau lukisan
yang saya lukis..
tapi kadang-kadang kalau rasa rindu tu letak gambar awek..haha


so 3 hari yang lepas , saya baru perasan kenapa ramai sangat blogger guna/letak monster( Domo)
ni dalam blog masing-masing.
datang perasaan yang ingin tahu siapa la monster ( Domo ), sebab masa ni saya tak kenal pun lagi monster
(Domo) nih (kolot gak aku nih)...haha
maka setelah pencarian untuk mengenal siapa kah monster ni( Domo ),
so baru lah saya kenal..
saya da syok pada Domo....hahaha...so dengan spontannya ada la wallpaper nih..

saya nak tengok pulak desktop lappy korang pulak,so saya tag;;
FARID CASABLANCA
ALYSSA AMANDA

10 comments:

EB said...

Cool.. Actually da lama x tngk desktop Vista.. Hehehehe...
Good luck bro..

FIRDAUS HUSAIN said...

bro Eb pon cool gak...

..gugu.. said...

domo domo domo ...

heheh tq join ye..
domo yg comey~

FIRDAUS HUSAIN said...

ur welcome cik gugu...domo domo domo...

miss ryrinn _ angin said...

comelll XD

Miss Shikio said...

suka domo jugak hehehe~

comey domo tu ^____^

Syahirah Suhaili said...

hehe..comel nyer domo..neway,gudluck kat Firdaus! :D

FIRDAUS HUSAIN said...

thanks..syahirah :)

Digital Doodles said...

Lovely works :> I'm very much impressed!

Cik Muda Sae said...

cool..!